يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۴
کد خبر: ۱۰۴۴۶۱

وزیر خارجه دولت جولانی: هیچ توافق جدیدی با روسیه امضا نشده | دمشق با هیچ کشوری دشمن نیست؛ ما یک سیاست خارجی عاری از قطبی‌سازی را آغاز کرده‌ایم

وزیر خارجه دولت جولانی: هیچ توافق جدیدی با روسیه امضا نشده | دمشق با هیچ کشوری دشمن نیست؛ ما یک سیاست خارجی عاری از قطبی‌سازی را آغاز کرده‌ایم
وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه روز شنبه اعلام کرد که به دعوت پکن، اولین سفر رسمی خود را به چین در اوایل نوامبر(آبان ماه) انجام خواهد داد.

 

به نقل از آناتولی انگلیسی، اسعد الشیبانی در مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی سوریه گفت: ما روابط خود را با چین که از نظر سیاسی از حکومت سابق بشار اسد حمایت کرده و از حق وتوی خود در حمایت از او استفاده کرده بود، دوباره تعریف کرده‌ایم. وی افزود: در اوایل نوامبر، اولین سفر رسمی به چین بر اساس دعوت پکن، انجام خواهد شد.

الشیبانی تأکید کرد که سوریه در این مرحله برای بازسازی به حمایت چین نیاز دارد و خاطرنشان کرد که این تحول نشان دهنده تغییر در روابط دوجانبه است، زیرا پکن پیش از این از حکومت سابق سوریه حمایت کرده بود و حتی در جریان سفر بشار اسد به چین در سپتامبر ۲۰۲۳، روابط را به همکاری راهبردی ارتقا داده بود.

وی در مورد روابط سوریه و روسیه، به ویژه پس از سفر احمد الشرع (ملقب به ابو محمد جولانی رئیس دولت موقت سوریه) به مسکو گفت: تعامل ما با روسیه تدریجی بوده است. هیچ توافق جدیدی امضا نشده است و توافقات منعقد شده بین روسیه و حکومت سابق همچنان معلق مانده است، ما آن توافقات را نمی‌پذیریم.

وی همچنین قصد سوریه برای احیای روابط با لبنان را ابراز کرد و گفت: سوابقی وجود دارد که ما بخشی از آن نیستیم و هیچ مسئولیتی در قبال آن نداریم.

الشیبانی در مورد مسئله پناهندگان سوری در لبنان گفت که این یک موضوع مهم برای دولت لبنان و سوریه بوده است.

الشیبانی در مورد سیاست خارجی جدید کشور گفت: ما یک سیاست خارجی عاری از قطبی‌سازی را آغاز کرده‌ایم، بدون اینکه سوریه را به هیچ بلوکی پیوند دهیم یا آن را در حالت خصومت با هیچ کشوری قرار دهیم.

وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در مورد حملات مکرر اسرائیل به سوریه گفت: تل آویو به دنبال تحمیل یک واقعیت جدید و یک پروژه توسعه‌طلبانه بود و از تغییرات سیاسی در کشور سوءاستفاده می‌کرد.

وی افزود: اسرائیل دستور کار توسعه‌طلبانه‌ای دارد و اقدامات آن فقط بی‌ثباتی در سوریه و منطقه وسیع‌تر را تقویت می‌کند.

الشیبانی در پایان تأکید کرد: ما با هر نوع تجزیه یا فدرالیسم مخالفیم. این موضوعی نیست که قابل بحث یا مذاکره باشد.

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه۲۷ مهر ۱۴۰۴

ایران مراکز پدافندی اسرائیل را هدف قرار داد

تصمیم مهم پزشکان درباره صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران

معاون بانک مرکزی: واردات شمش همچنان ادامه دارد

بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

تظاهرات میلیون‌ها نفر در آمریکا علیه ترامپ با شعار «نه به پادشاهان» | ترامپ: من پادشاه نیستم

ادعای سنگین و بدون سند آمریکا علیه حماس چه بود؟

موسویان: نزاع غرب و شرق بر سر ایران؛ نظم نوین جهانی را رقم می‌زند

عیسی کلانتری : ۶۰ درصد مدیران پزشکیان اصولگرا هستند

عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده | موضوع ایران از دستورکار شورای امنیت خارج می‌شود

عراقچی با همتای مصری درباره چه موضوعاتی رایزنی کرد؟

شوک سنگین دلار به بازار خودرو +جدول

روزنامه همشهری: رئیس‌جمهور را از این نگاه تک‌بعدی درباره آموزش و پرورش نجات دهید

حاشیه‌های فرودگاه اردبیل چرا توسط فرزانه صادق تکذیب نمی‌شود؟ | اعتبار و آبروی وزارت راه برای آنها ارزش و اهمیتی ندارد؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی